17 Haziran 2013 Pazartesi

Bay bayan iç giyim

Bay bayan iç giyim

Bay bayan iç giyim
İnsanoğlunun en önemli gereksinimi yeme içmeden sonra giyinme dir desek abartmayız. Giyim içerisinde iç giyim olmazsa olmazlardır.
Bay bayan iç giyim ne kadar önemli ise bu ürünlerin sağlık açısından seçilmesi de o kadar önemlidir. Çünkü insan tenine temas eden bu iç giyim ürünlerdir.
Bay bayan iç giyim seçiminde doğal olması cinsel yaşamdan cilt kanser risklerine kadar bir çok alanda önemini göstermektedir. Uzmanlar bazı kanser türlerinde di azo boyalarla ya da kanser riski taşıyan kimyasallarla işlem görmüş iç giyim ürünlerinin etkisi olduğunu belirtmektedirler. Aynı şekilde gerek bay gerekse bayan iç giyim ürünlerinde doğal olmayan sentetik liflerden elde edilenlerin kısırlık riski taşıdığını belirtmektedirler.
Bay bayan iç giyim ürünleri bir çok cilt sorunlarının çözümünde yardımcı olabilir. Mesela kasık mantarı gibi sorunlarda. Nasıl mı gümüş bay bayan iç giyimlerle. Doliche tekstilin geliştirdiği TR20031384 patent teknolojisi ile geliştirilen gümüş iç giyimler; kötü koku, kaşıntı mantar gibi sorunların giderilmesinde yardımcıdır. Gümüşün oldukça güçlü antimikrobiyal özelliği olduğu bilinmektedir. Kokulara ve mantar sorunlarına neden olan mikroorganizmaların gümüş tarafından yok edilmesi hakkında binlerce bilimsel çalışma yapılmıştır.
Hayatınızda rahatlık adına bir şeyler arıyorsanız doliche  gümüş bay bayan iç giyim bir başlangıç olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder